Barion Pixel

Egészséges, mindenmentes desszert kávézónak, kantinokak, reggelizőknek, fitnesztermeknek és étteremeknek, ahol fontos, hogy a kínálatban olyan édességek is legyenek, amelyek az egészséges életmódra törekvő, tudatosan táplálkozó vagy különböző ételintoleranciával élő vendégek igényeit is kielégítik – miközben isteni finomak.

Ha velünk együtt Te is hiszel abban, hogy az egészséges választás lehetőségét vendégeid is értékelni fogják, akkor lelkesen ajánljuk figyelmedbe a Buba Ball-t.

Te is gyorsan reagálsz vendégeid változó igényeire?

A datolyagolyó (de nevezhetjük egészséggolyónak, energiagolyónak vagy ahogy Ausztráliában is hívják: bliss ballnak, azaz boldogsággolyónak) olyan sokoldalú édesség, amely minden, az egészségtudatos étkezés terén fontos hívószónak megfelel: hozzáadott és finomított cukortól, édesítőszerektől, tartósítószerektől mentes, kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, vegán, nyers, paleo, glutén-, laktóz-, pálmaolaj-és adalékmentes.

Az egyenként 10-grammos golyócskák tökéletesen alkalmasak helyben fogyasztásra, egy kávé vagy tea mellé, egy könnyű ebéd lezárásaként, de elvitelre is ajánlhatod a vendégeknek két meeting, a lemerülős délutáni pillanatok túléléséhez, de sportoláshoz is.

A legfontosabb tudnivalók a Buba Ball-ról

  • A Buba Ball 5 alapízben készül (ananászos, mangós, kakós, epres és málnás), vendéglátóhelyeknek speciális, ízenként 50 db-os kiszerelésben rendelhető.
  • Kihelyezést követően a golyókat egyesével tudod értékesíteni.
  • Tálalását, adagolását természetesen Rád bízzuk, de a tapasztalatok szerint legjobban egy gusztusos és jól zárható üveg tárolóban néz ki, amit a pultra helyezve már nem marad más dolgod, mint újra és újra tölteni az üveget.
  • Termékeink szavatossági ideje a gyártástól számított 3 hónap, kihelyezése egyszerű, nem igényel hűtést, de a kimondottan meleg helyeket és a közvetlen napfényt nem javasoljuk.
  • Az első rendelésedhez extra kostolót adunk (minden 50 db-os zacskó mellé 10 db golyót), hogy tesztelhessétek a golyókat.
  • Rendelésedet a hello@bubaplanet.hu címen vagy a +36 70 317 3483 telefonszámon adhatod le. Első rendelésed előtt viszonteladói árunkat is egyeztetjük.
  • Az egész ország területére szállítunk, a szállítási költség a rendelés mennyiségétől és gyakoriságától függően változik.
  • A Buba Bliss Ball Magyarországon készül, kisüzemi gyártásban, prémium minőségét folyamatosan és szigorúan felügyeljük.
  • Minden partnerünkkel szívesen és lelkesen dolgozunk együtt, mindenre nyitottak vagyunk, ami a közös sikerhez hozzá tud járulni, legyen az egyedi íz, egyedi kiszerelés vagy akár közös kampányok a közösségi médiában.
  • Ha bármilyen kérdésed, gondolatod van vagy most azonnal rendelni szeretnél, kérünk, keress minket a hello@bubaplanet.hu címen vagy a +36 70 317 3483 telefonszámon. Nagyon várjuk!