Barion Pixel

Viszonteladóknak

Buba Bliss Ball közvetlenül a gyártótól minden kávézónak, kantinnak, reggelizőnek, fitneszteremnek és étteremnek, ahol fontos, hogy a kínálatban olyan édességek is legyenek, amelyek az egészséges életmódra törekvő vendégek igényeit is kielégítik – miközben isteni finomak.

Te is gyorsan reagálsz vendégeid változó igényeire?

Nem kérdés, hogy ma már minden modern vendéglátóhelynek figyelnie kell rá, hogy kínálatában szerepeljenek az új fogyasztási trendeknek megfelelően egészségtudatos, az esetleges ételintoleranciákra tekintettel lévő opciók – a desszerteknél kiemelten, hiszen itt igazán érzékeny kérdés a kalória értékessége…

Ki ne szeretne egy falat boldogságot?

A datolyagolyó (de nevezhetjük egészséggolyónak, energiagolyónak vagy ahogy Ausztráliában is hívják: bliss ballnak, azaz boldogsággolyónak) olyan sokoldalú édesség, ami most kezdi el meghódítani a magyar piacot. Nem véletlenül, hiszen minden hívószónak megfelel, ami manapság egy egészségtudatos étkezésre törekvő embernek számít: hozzáadott és finomított cukortól mentes, kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, vegán, nyers, paleo, glutén-, laktóz-, pálmaolaj-és adalékmentes.

Bárhol, bármikor

Ha velünk együtt Te is hiszel abban, hogy fontos, amit megeszel és vendégeidet is megtiszteled a jó választás lehetőségével, mindenképp próbáld ki a Buba Bliss Ballt. A 10-grammos golyócskák egyesével adagolva tökéletesen alkalmasak helyben fogyasztásra, egy kávé vagy tea mellé, egy könnyű ebéd lezárásaként, de elvitelre is ajánlhatod a vendégeknek két meeting, a lemerülős délutáni pillanatok túléléséhez, de sportoláshoz is.

Ami még fontos

  • A Buba Bliss Ball 5 alapízben készül (ananászos, mangós, kakós, epres és málnás), vendéglátóhelyeknek speciális, ízenként 50 db-os kiszerelésben rendelhető.
  • Kihelyezést követően a golyókat egyesével tudod értékesíteni.
  • Tálalását, adagolását természetesen Rád bízzuk, de ha igényled, akkor az első rendelésed mellé biztosítunk ízenként egy-egy gusztusos üvegtárolót is, amit a pultra helyezve már nem marad más dolgod, mint újra és újra tölteni az üveget.
  • Termékeink szavatossági ideje a gyártástól számított 3 hónap, kihelyezése egyszerű, nem igényel hűtést, de a kimondottan meleg helyeket és a közvetlen napfényt nem javasoljuk.
  • Az első rendelésedhez extra kostolót adunk (minden 50 db-os zacskó mellé 10 db golyót), hogy tesztelhessétek a golyókat.
  • Rendelésedet a hello@bubaplanet.hu címen vagy a +36 70 317 3483 telefonszámon adhatod le. Első rendelésed előtt viszonteladói árunkat is egyeztetjük.
  • A Buba Bliss Ball Magyarországon készül, kisüzemi gyártásban, prémium minőségét folyamatosan és szigorúan felügyeljük.
  • Az egész ország területére szállítunk, a szállítási költség a rendelés mennyiségétől és gyakoriságától függően változik.
  • Minden partnerünkkel szívesen és lelkesen dolgozunk együtt, mindenre nyitottak vagyunk, ami a közös sikerhez hozzá tud járulni, legyen az egyedi íz, egyedi kiszerelés vagy akár közös kampányok a közösségi médiában.
  • Ha bármilyen kérdésed, gondolatod van vagy most azonnal rendelni szeretnél, kérünk, keress minket a hello@bubaplanet.hu címen vagy a +36 70 317 3483 telefonszámon. Nagyon várjuk!

Rendelés