Elfogyott

Egyszerű makrobiotika

76 oldal

Az ősi és mégis modern, természetes és kiegyensúlyozott, makrobiotikus életvezetés és étrend csökkenti a civilizációs betegségek, a fizikai, az érzelmi és mentális rendellenességek kockázatát. A szülők egészséges, természetes étrendjükkel megalapozzák a társkapcsolatuk harmóniáját, a szaporítószerveik egészségét, az egészséges fogantatást és várandós időszakot, a gyerekeik fizikai, érzelmi egészségét és tudati fejlődését is.

Életerővel teli alapanyagokból – egész gabonák, zöldségek, bab-, borsó- és lencsefélék, természetesen fermentált babtermékek, mag- és diófélék, gyümölcsök, halak, természetes ízesítők, édesítők és tengeri füvek – készítünk kiegyensúlyozott, változatos és ízletes ételeket.

Ételeink gazdagok életenergiában, tápanyagokban, nyomelemekben, ásványi anyagokban, vitaminokban, enzimekben és élelmi rostokban. Ezzel támogatják a jó minőségű vért, az egészséges emésztő- és immunrendszert. Az természetes étrend és életmód fontos szerepet játszik az egészség megőrzésében és helyreállításában, lehetőséget ad a hosszú, minőségi és aktív életre.


1 darab
Kategória:

1 990Ft

Elfogyott

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egyszerű makrobiotika” értékelése elsőként