Makrobiotika a 21. században
150 oldal
A természetes, kiegyensúlyozott, élő alapanyagokból készült ételek fogyasztása, amelyek gazadagok életenergiában, tápanyagokban, nyomelemekben, ásványi anyagokban, vitaminokban, enzimekben támogatják az egészséges emésztő rendszert, a jó minőségű vért és a jól működő immunrendszert.
A természetes, kiegyensúlyozott, élő alapanyagokból készült ételek fogyasztása, amelyek gazadagok életenergiában, tápanyagokban, nyomelemekben, ásványi anyagokban, vitaminokban, enzimekben támogatják az egészséges emésztő rendszert, a jó minőségű vért és a jól működő immunrendszert.
Alacsony zsírtartalmú, magas vitamin, ásványi anyag és tápanyag tartalmú étrend, amelyben az összetett szénhidrátok és fehérjék megfelelő aránya, a sav-lúg, a kálium és a nátrium egyensúlya valamit a megfelelő vércukor egyensúly egyaránt fontos szempontok.
1 darab
3 590Ft
Értékelések
Még nincsenek értékelések.