Barion Pixel

Rólunk

Az első Buba Ball egy életmódváltó program végén, 2 hónap édesség nélküli életet követően -azaz meglehetősen kiéhezve egy igazi csemegére – született meg a konyhánkban. Vágytunk az édes ízre, ugyanakkor azt is tudtuk, hogy mit nem szeretnénk: finomított cukrot, feldolgozott ételt és mesterséges anyagokat. Helyette természetes és egészséges összetevőkre vágytunk, finom ízekre, valami egyszerűre, de nagyszerűre. És egyszer csak eszünkbe jutott egy baráti vendégség, ahol a desszertben mindez megvolt. Gyors receptegyeztetés, otthoni kísérletezgetés, és már meg is voltak a datolyagolyók – az édesség utáni sóvárgás kielégítve.

És hogy lett ebből egy vegán egészséggolyót gyártó vállalkozás?

Egyszerűen annyira finom, annyira egészséges és annyira szeretjük, hogy másokkal is meg akarjuk osztani. Mert jól ismerjük azokat a pillanatokat, amikor egyszerűen kell egy kis édesség, ugyanakkor azt is tudjuk, hogy ezekben a pillanatokban különösen fontos, hogy jól válasszuk meg, mivel kényeztetjük magunkat. Hogy épp ezekben a pillanatokban kell a legjobban a jó energia, hogy ne terheld és fáraszd, hanem valóban kényeztesd magad a finomsággal.

Így alapítottuk meg 2020-ban a Buba Planet Kft.-t.

Célunk kiváló minőségű természetes és egészséges édesség fenntartható előállítása, alternatíva nyújtása a finomított cukrot tartalmazó nassolnivalókkal szemben. Termékünkkel olyat adunk az embereknek, ami egyszerre egészséges és élvezhető, így tökéletesen alkalmas az elégedettség, boldogság apró pillanatainak megteremtésére.

Működésünk során mindig szem előtt tartjuk az egészséget, a környezeti és a gazdasági tudatosságot. Ez magában foglalja a fenntartható termelést is, útunk minden szakaszában. Mindez az alapanyagok kiválasztásával kezdődik: gondosan válogatunk, mely kisvállalkozásoktól vásároljuk a datolyát, a dióféléket, a szárított gyümölcsöt. Kiemelten kezeljük az ökológiai gazdálkodást, miközben termékeinknek nemcsak hihetetlenül finomak, de a finomított cukor nélküli egészséges táplálkozásban segítik az embereket.

Az első Buba Ball az otthonunkban készült. Kipróbáltunk rengeteg összetevőt, elnyűttünk pár aprítógépet, a sok golyóformázástól megizmosodott a karunk, míg eljutottunk azokhoz az ízkombinációkhoz, amelyek szerintünk a legfinomabbak.

Miközben a gyártás már nem a saját konyhánkban történik, a kísérletező kedvünk és az egészséggolyócskák iránti rajongásunk megmaradt.

Ha vannak kedvenc ízeid vagy bármilyen ötleted, fejlesztési javaslatod vagy egyszerűen csak felvennéd velünk a kapcsolatot, itt elérsz minket: hello@bubaball.hu

Zsuzsi, Gábor, Dávid